zaterdag 5 mei 2012

Deel 2Een week is dan niks, die vliegt voorbij hopelijk is de innerlijke batterij opgeladen tot de volgende pauze van 3 weken .....Ook heb ik met hulp van Mirjam nog gefreubelt want er was een winkeltje nou voor hobby dames om te kwijlen; bandjes, lintjes, knoopjes en een heleboel allerlei stofjes; te gek een paradijsje waar je echt niet zonder iets de deur uit ging, ik ook niet, haha
Mijn trots van die week, het resultaat komt eraan is in de afwerking, nu eerst alle bergen was met het nodige strijkwerk, mmm ik heb er zin an !!!!!


3 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Nou zeg, jij hebt vast enorm genoten deze week. Toch nog redelijk weer gehad zeker? O en dat winkeltje, wat zou ik daar graag even een uurtje of wat rondstruinen... Lijkt me echt heerlijk... Ik hoop dat je inderdaad de batterij weer lekker hebt opgeladen...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henny,

  Wat leuk dat je ook je eigen blog hebt.
  Ik ben een van je volgers geworden.
  Dat winkeltje daar moet je me eens over vertellen.
  Dat ziet er wel heel erg leuk uit.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henny,

  Wat een heerlijke winkel lijkt me dit!!! Handen beginnen spontaan te jeuken. En die achtergrond dan.....al die verrúkkelijke boterbabbelaars......Watertanden!!!!!

  En nee, er hangt nog geen nieuw/ander schilderij. Ik ga wel een ander schilderij maken, ábsoluut ;-)! Schilderen op zo'n groot doek vod ik heerlijk!! Ik heb de banken nu in de achterkamer staan en de eettafel voor....staat heerlijk!!! En het schilderij hangt dus nu ook ik de achterkamer en dat staat léuk!!!!! Het hangt nu op de grijze muur en daar komt het zo mooi uit! Dus ja, nu de banken hier staan, is het net een ander schilderij. en mag 'ie nog weer even mee. Maar ik ga zéker een andere maken. Ik wil iets met roze. 3 roze schalen ofzo met allemaal een andere kleur roze en allemaal een ander soort 'aardewerk'. Of iets met een oude kan of een oud lampetstel. Ideeën genoeg maar tijd wat minder ;-).

  Ben jij alweer met een ander schilderij bezig??
  Waar haal jij je ideeën en plannen voor een nieuw schilderij vandaan?? Loop je ergens tegenaan of zie je wel eens wat in een boek ofzo?? Ik kom gewoon nooit tegen wat ik in mijn hoofd heb, hahaha!

  Fijne avond!
  Liefs, Gerdie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs kwam, groet BB